GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi

May

Okulumuzun düzenlediği resim sergisine basından büyük ilgi.

May

Sergide öğrencilerin hayal güçlerini ve santsal becerilerini özgün bir şekilde yansıttığı birbirinden güzel eserler yer aldı.Resimlerin yanı sıra, sergide öğrencilerimizin hazırladığı kolaj çalışmaları,fotoğraf çekimleri ve kumaş basıları ilgi çekti.Sergi salonunu dolduran renk cümbüşü, izleyicilere muazzam bir görsel şölen sundu.

Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yapmış oldukları resimlerden ve etkinliklerden oluşan sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Adnan GÜRBÜZ ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri,Okul Müdürleri ve öğrenci velilerimiz katıldı.

Sergimizde emeği geçen başta Görsel Santalar Öğretmenimiz Güneş OKUR'a diğer öğretmnelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda özveri ile çalışan bütün öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Şbt

Okulumuz öğrencisi Zehra Betül AY 60 Kilo Sağ ve Sol kolda tüm rakiplerini yenerek bölge şampiyonu olmuştur.Ordu ilinde Türkiye Şampiyonasında öğrencimize başarılar dileriz.Emeği geçen öğretmen ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dart takımımız İl birincisi olmuştur.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Rizede grup maçlarında birinci olan hentbol takımımız Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanmıştır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Voleybol takımımız il birinciliğinin ardından Trabzonda grup maçlarını tamamlamış olup emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize AFKAL ialesi olarak teşekkür ederiz.

Ara

Okul Hentbol takımımız Gümüşhane İl birinciliği ardından Rize ilinde grup maçlarına devam ediyor.Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.